Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – od 91. do 95. epizode – Siddhant i Anu se vere!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – od 91. do 95. epizode – Siddhant i Anu se vere!

By  | 

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – od 91. do 95. epizode – Siddhant i Anu se vere!

91: Siddhant se vrati u Anuinu sobu i Rao ga uhvati. Siddhant osmisli plan da napije Raoa da bi rekao istinu o Prabhakarovoj smrti i da dobije dovoljno tragova/znakova koji ukazuju da je slučaj graditelja povezan sa smrću Prabhakara. Sutradan, Siddhant od dobavljača umešanog u slučaj graditelja sazna da je Prabhakar bio nevin. Siddhant ispriča Gayatri celu istinu. Anu skuplja hrabrost da kaže KK-u da nije srećna zbog onoga što će uslediti.

92: Siddhant otkrije Gayatri da KK stoji iza Prabhakarovog ubistva. Čuvši istinu, Gayatri zatraži od Siddhanta da se osveti. Siddhant, koji je u dilemi, odluči da ide stopama svog oca. Prvo odluči da zaustavi Anuino venčanje sa Vedantom a onda i da joj prizna da je voli.

93: Srikant i Kartik pretuku Siddhanta jer je prekinuo Anuinu veridbu. I Vedant krene da pretuče Siddhanta, ali ga Anu zaustavi. U trenutku besa, Vedant digne ruku na Anu. KK pobesni, ošamari Vedanta i otkaže veridbu.

94: Nakon iznenadne veridbe Siddhanta i Anu, Siddhant se suoči sa KK-om i otkrije mu da zna sve šta je uradio. Zapreti mu da će iskoristiti njegovu rođenu ćerku da ga uništi. Srikant i Kartik besne zbog Siddhantove iznenadne odluke. Siddhant ode kući da kaže Gayatri istinu.

95: Siddhant objašnjava Gayatri zašto je uradio to što je uradio. Anu pokuša da smiri braću objašnjavajući iz Siddhantove perspektive gledišta. Anu i Siddhant izađu na sastanak na kafu. KK poludi na Raoa što se izleteo u vezi Prabhakarovog slučaja.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno