Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – od 86. do 90. epizode – Heera je mrtva!

Indijske Serije

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – od 86. do 90. epizode – Heera je mrtva!

By  | 

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – od 86. do 90. epizode – Heera je mrtva!

86: KK-u se priviđa Prabhakar koji ga pita zašto ga je ubio. Siddhant nastavlja da traži dokaze i ispostavi se da je njegova sumnja tačna. Anu je uznemirena zbog porodične stvari.

87: Siddhanta pozove Heera koja ga obavesti da zna njegovu tajnu oko uništavanja najužeg kruga Reddy korporacije (SHARK). Zatraži da se nađu u hotelu. Siddhant osmisli plan da spasi sebe i kaže KK-u da je Heera ta koja mu je hakovala račun. Kad ode da se nađe sa Heerom u hotelu, Siddhant je pronađe mrtvu.

88: Anu sazna da Heera i Siddhant provode vreme zajedno sami. KK i njegov tim lude razmišljajući ko je ubio Heeru. Policija odvodi Siddhanta u policijsku stanicu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


89: Siddhant je u pritvoru. Sweety, Anu i Purva čekaju odobrenje za kauciju. Anu ispituje Siddhanta da li je nevin i, verujući mu, zatraži od KK-a pomoć da se preko noći spreme papiri za kauciju. Kad se Siddhant vrati kući, Gayatri je slomljena i besna te odluči da Siddhant mora da napusti kuću dok ne spere ljagu sa svog imena (u vezi slučaja).

90: Siddhant se sretne sa Vedantom i tokom razgovora shvati da Vedant ženi Anu zarad sopstvene političke koristi. KK zatraži od Siddhanta da pomogne oko priprema za Anuinu veridbu. Siddhant moli Anu da se ne uda za Vedanta.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *