Zabranjena ljubav 29. epizoda!

Turske Serije

Zabranjena ljubav 29. epizoda! Idžlal traži od Jigita da je oženi!

By  | 

Zabranjena ljubav 29. epizoda!

Idžlal smatra da se njen košmar završava i da počinje Nurin. Jigitgovori Nur da dok njegovo srce kuca,, njihov raskid i razvod na papiru njemu ne znače ništa.Jigitov sin je bolesan, te Nur sama sebe hrabri da će se mali izlečiti.Idžlal traži od Jigita da odrede datum za njihovo venčanje.Jigit joj govori da se on i Nur još uvek nisu sudskirazveli, te je pita kako da već odredjuje datum venčanja. Nur počinje ponovo da radi kod Kemala i on joj odmah nudi ogrlicu i nudi joj brak.Idžlal preti Nur I govori joj da je se pazi I više nego ranije.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *