Zabranjena ljubav 3. epizoda! Idžlaz dolazi kući! Nur traži razvod od Jigita!

Turske Serije

Zabranjena ljubav 3. epizoda! Idžlaz dolazi kući! Nur traži razvod od Jigita!

By  | 

Zabranjena ljubav 3. epizoda!
Jigit dolazi kuci. Ajtul tuče Nur i nakon zadnjeg udarca Nur pada i udara glavom o sto, te pada. Tetka je uzima i odvodi u sobu. Jigit želi da napusti kuću. Nur seda u autobus, a Jigit je sprečava da ode.On joj govori da će uzeti Merta i da će skupa otići iz te kuće,ali a Nur mu kaže kako ne želi nigde sa njim ići.

Dok se njih dvoje prepiru Idzlal je u kući i zove Jigita. Ona je srećna, grli ga i oslovljava sa “ljubavi”, te ga pita ko je Nur,a tetka joj kaže da je to dadilja. Mert dolazi iz škole i zatekne Idzlal, oslčovljava je sa “mamice” i pita je da li je došla iz raja.On je srećan zbog majkinog povratka.

Nur sve to gleda, a Mert traži od nje da ga odvede u sobu. Idzlal moli Nur da ne napušta posao dadilje, bar dok ne nadju drugu. Nur traži razvod braka od Jigita…

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!