Zašto je Dipika Kakar napustila "Simar 2"?

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Simar

Zašto je Dipika Kakar napustila “Simar 2”?

By  | 

Zašto je Dipika Kakar napustila “Simar 2”?
Dipika Kakar, koja se proslavila ulogom Simar u istoimenoj seriji, vratila se na male ekrane istom ulogom u drugoj sezoni serije. Međutim, fanovi su bili razočarani kada je otišla za samo dva meseca. U starijem videu koji je podelila na svom You Tube kanalu, glumica je otkrila razlog svog odlaska iz “Simar 2“.
Dipika je izjavila: “Toliko je trajao moj deo u seriji. Kada me je gđa Rashmi Sharma (producent serije) pozvala, već je bilo odlučeno i bila je jasna sa mnom od prvog dana. Rekla mi je da sam joj potrebna (u seriji, zbog priče i prve sezone) oko dva, do dva ipo meseca. Bila sam i više nego srećna da pristanem.”
Pošto je “Simar” projekat koji je glumicu lansirao do velike slave, Dipika je imala emotivan razlog da bude deo druge sezone koja se sada bazira na novoj priči. Rekla je da je serija učinila onim što jeste i dala joj identitet u glumi. Takođe se zahvalila tvorcima serije što su joj pružili priliku da igra Simar. Dipika je čak šest godina tumačila lik Simar. (NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno