Zašto je Dipika Kakar napustila "Simar 2"?

Simar

Zašto je Dipika Kakar napustila “Simar 2”?

By  | 

Dipika je dodala da je dobila priliku da se oduži tvorcima “Simar” tako što se pojavila u drugoj sezoni i dala joj 200% sebe. Trenutno je na pauzi od posla i uživa u bračnom životu kod kuće, s obzirom da je dugi niz godina radila: “Nisam prihvatala nikakve glumačke ponude, ali kada me je gospođa Rashmi pozvala na sastanak, nisam mogla da odbijem. Morala sam to da uradim, to je moja dužnost. Neke stvari u životu ne radite zbog novca ili materijalističkih stvari, već zbog svog mentalnog zadovoljstva ili emotivnih razloga. Moj emotivni razlog je bio taj što me je “Simar” stvorila, tako da ako na neki način danas mogu da se odužim kreatorima, ne mogu odbiti bez obzira na sve”, rekla je ona.
Podsećamo, “Sasural Simar Ka” se emitovala na Kolors televiziji od 2011. do 2018. godine (prevodili smo je na našem sajtu), dok je druga sezona premijeru imala u Aprilu 2021. godine sa posve novom glumačkom postavom.
Da li pratite drugu sezonu i da li biste voleli da pišemo nešto više o tome?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site