Zehra 109 epizoda - Turske-Serije.Net

Turske Serije

Zehra 109 epizoda

By  | 

Zehra 109 epizoda
Prevod čitateljka Methi. Hvala.
Napomena-Ovo je 62 epizoda u Turskpoj i naši emiteri će je deliti u više manjih zbog dužine trajanja.
Lejla odlazi kod doktora sa Behije i Behije tu saznaje da je Lejla jutros bila kod doktora i da je izgubila bebu.One se dogovaraju da neće nikome to reći da bi okrivile Melek i da bi je oterale iz vile.Melek govori da ništa nije uradila i pokazuje Nužin i Zumrut tablete koje je Lejla stavljala Zehri u hranu kako bi izgubila bebu.

Behije tera Melek iz kuće.Melek se nalazi sa Devranom i priča mu šta se desilo,ali on trenutno ne može da joj pomogne.On drži Kadima vezanog.Kod kuće se Nužin raspituje za Kadima ali Behije joj ne govori gde je on iako zna.Devran prilanja pištolj Kadimu i zove majku Nužin i tera Kadima da kaze da je dobro i da ce doći za koji dan…Kadim uspeva da pobegne Devranu,ali ga Devran hvata i vezuje ga ponovo.

Ispred bolnice Melek i Zejneb sreću Lejlu i govore joj da znaju kad je izgubila dete.To je sve čuo Devran i on šamara Lejlu.Melek se vraća u vilu, ali joj Nuzin saopštava da će Zehra sa Zumrut otići u drugu kuću gde je u stvari vezan Kadim.One odlaze.Melek je tužna.Šehmuz dolazi kod Zejneb i govori joj da je njen brat tj njegov sin u Hirmanliju.Šehmuz je blizu vile Kirmanovih,valjda je želeo od Fatme da joj kaže ko je njegov sin.Njemu se sloši i on pada u sneg.Ljudi se okupljaju oko njega.Dolazi i Zejneb jer je videla da je neki čovek loše.Prepoznaje svog oca.Voze ga u bolnicu.U drugoj kući Zehra je
pred vratima gde je Kadim vezan.Da li će uspeti da otvori vrata Kadimu?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *