Zehra 110 epizoda - Turske-Serije.Net

Turske Serije

Zehra 110 epizoda

By  | 

Zehra 110 epizoda
Prevod čitateljka Methi. Hvala!
Napomena-Ovo je 63 epizoda u Turskoj i naši emiteri će je deliti u više kraćih zbog dužine trajanja.

Zejnebin otac umire.Jako je tužna i plače.Zehra je pred sobom gde je Kadim vezan.Otvara vrata ali ne ulazi.Nije ništa videla.Ona je čula vneki zvuk i obaveštava Zumrut o tome.Zumrut ne veruje Zehri,ali Kadim uspeva da obori neku posudu na pod .Zumrut je to čula.Ona uzima pušku i polazi sa Zehrom na sprat.

Behije i Devran dolaze i sprečavaju ih da udju u Kadimovu sobu.Njih dve silaye dole.Behije daje Kadimu neki ugovor da potpiše na silu.On potpisuje.I Devran je tu.Zehra ih posmatra,ali je Devran ugleda.Ona beži,ali je on stigne.Odvodi je na neko drugo mesto gde je jako hladno i gde ima miševa.On odlazi.

Melek je trebala da se vidi sa Zehrom,ali ona saznaje da Zehra nije tamo.Zumrut se vratila u vilu ne znajuci da je Devran odveo Zehru.Melek je besna i odlazi sa Zumrut u policiju da prijavi Zehrin nestanak.Azat sumnja da je Devran to uradio.Devran se vraća i grdi Zehru i drži pištolj iza ledja,želi da je ubije,ali odustaje.Odlazi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Behije i Lejla vode Kadima u kuhinju na prizemlje.On je u nesvesti.Puštaju plin na šporetu i pale peć.Izlaze u dvorište i čekaju.Melek dolazi u tu istu kuću da vidi da nije tu Zehra.Ona ulazi i ide na sprat.Nastaje požar.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *