Zehra 31 epizoda - Turske-Serije.Net

Turske Serije

Zehra 31 epizoda

By  | 

Zehra 31 epizoda

Azat i Nur vracaju Melek u njenu kucu u kojoj je prethodne noci provalio Resat da bi pronasao pismo u kome pise Dznanan da je Zehra njena kcerka.Zehra kradom izlazi iz kuce i odlazi kod Sune,daje joj pismo od Alija.Suna cita pismo u kome pise da se sastanu u 10h na njhovo brdo da bi pobegli.Resat i njegova zena razgovaraju kako nije pronasao pismo.Tada dolazi njihov sin pita gde je Berfin.Majka mu govori kako se pretvara da joj nije dobro.Zehra se vratila kuci i prIca Aliju kako je dala Suni pismo i da ga je ona procitala pred njom.Ali trazi od Zehre da mu pomogne da ode do mesta gde treba da se sastane sa Sunom.Sunina majka govori Suni kako bi bolje bilo da se uda inace ce brat kad se vrati iz vojske da je ubije.

Zehra odvodi Alija na brdo gde treba da se sastane sa Sunom.Ali se pozdravlja sa Zehrom daje joj prsten i govori od sada cemo biti slobodni.Pozdravljaju se i Zehra se vraca kuci,Ali ostaje da ceka Sunu.Zehra se budi i gleda Alijevu sliku.Behija pita Zehru zasto nije zakljucala vrata Alijeve sobe.Zehra staje na vrata.BeHija je odgurne i zakljuca vrata i govori Zehri da u buduce zakljucava vrata.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Alijeva majka pita Zehru da li je Ali doruckovao u tome se cuju automobile i njihove sirene.Zehra pita sta je to.Oni joj govora da se danas Suna udaje.Zehra brzo istrci iz dvorista i odlazi kod Sune.Upita je zasto nije pobegla.Ona kaze da je bilo strah jer kad se brat vrati iz vojske on ce da je ubije .Zehra izlazi i odlazi na mesto gde je Alija ostavila i zatice kolica prevrnuta.Ona ide pravo,zatice Alija kako lezi u nesvesti i krvave glave.Zehra trci do Azata.Melek dolazi kod Azata i place kako je izgubila posao,tu je i Azatov ucitelj i on ce da joj pomogne.Berfin se poverava majci.Govori joj kako je cula Gulsun kako govori muzu da Zehra nije njihova cerka.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *