Želim da te volim – od 131. do 135. epizode - Turske-Serije.Net

Meksicke serije

Želim da te volim – od 131. do 135. epizode

By  | 

juliana-quiero-amarte-cancion-ella-603x900

Želim da te volim – od 131. do 135. epizode
Prevod: Anabela. Hvala!

131. epizoda
Uspevaju spasiti Marijanu iz zatočeništva, srećom je Amaja pronađe i zatraži od Maxa da joj pomogne da izađe, on ne časi časa da počne razvaljivati vrata. Kada uspevaju ući, Hektor je u očaju pita gde je Ivan, ali ona mu priznaje da nisu zajedno jer ga je Ulises ubio.
132. epizoda
Mauro veli Sesaru da je Sipriano odgovovoran sto su se zemlje upropastile, on je Ulisesov saucesnik. Ipak, Siprijano veruje da ce mu Ulises pomoci da bude oslobodjen svake optuzbe.
Dok Sesar priznaje Lukresiji da su Negro i Siprijano ucinili da Ulisesova fabrika za kafu ima stetu, sto bi potvrdilo da su oni saveznici u tome.
Marijana upita Amaju o vezi koja uplice Sesara u Florensijinu smrt, zbog cega ce ovoga puta saznati celu istinu.
Tadeo nije u stanju da nastavi da radi Ivanu iza ledja, tako da bi radije otisao pre nego sto se desi nesto gore. Ivan izmedju snova uspeva da cuje Rebeku kako mu priznaje da je njegova majka.
133-134. epizoda
Flavia pokusa da razgovara licem sa Salvadorom, zbog cega mu kaze da za njenu porodicu nije nista manje od izdajnika, i radije bi da zavrse njihovo prijateljstvo. Siprijano prica telefonom sa Horasiom kako bi mu pretio da ce priznati policiji da je i on umesan u pozar koji je izbio u zoni zvezde.
Lukresija nece dopustiti da njen razvod sa Maurom stigne do kraja, zbog cega poprica sa Lusiom kako bi mu saopstila vesti, bez razmisljanja da ce je isprovocirati emocionalno. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Picture source: dibujando.foroactivo.com

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *