Želim da te volim – od 131. do 135. epizode - Page 2 of 2 - Turske-Serije.Net

Meksicke serije

Želim da te volim – od 131. do 135. epizode

By  | 

Quiero_Amarte_-_Poster135. epizoda.
Sesi bi mogla da izadje brzo iz zatvora, njen advokat joj preporucuje da ukljuci u svoju izjavu da tokom Ivanove nezgode, ona nije znala za njegove mentalne moci. Ulises saznaje da su Marijana i Ivan zajedno u imovini El Paraiso, i jos jednom tvrdi da ce ona uskoro biti kod njega. Sesar uspe da cuje Maurovu konverzaciju gde otkrije Hulijanine i Eloisine pretpostavke da je Lukresija ubica. Iako, po njegovom proracunu, Lukresija je spremna da da jedan korak dalje u svojoj zlobi, dosao je momenat da se unisto Mauro.
Horasio je savetovan od strane Sesara da ucini da Sipriano zauvek nestane. Ovoga puta, Amaja je sigurna u vezi Florensijine smrti, smrt njene majke. Tako da to potvrdjuje i Mauru, ali se iznenadi kad sazna da su je ubili.
Picture source: tvnovelasmagazine.com

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *