Ženskaroš iz vile 3. epizoda!

Turske Serije

Ženskaroš iz vile 3. epizoda!

By  | 

Ženskaroš iz vile 3. epizoda!

Ferit se prve bračni noći onesvesti zbog dijabetisa. Sejran je zbunjena i ne zna šta da radi sa Pelom koja je i dalje u njihovoj sobi. Ona pruža prvu pomoć Feritu, a kasnije ga zbrinjavaju u bolnici. Kasim čuje da njegov zet ima dijabetis i odlazi da razgovara sa njegovom porodicom. Kasnije Ferit odvodi Sejran u Istanbul. Svi Feritovi se lepo ophode prema Sejran i obasipaju je poklonima. Sa druge strane, Suna je napeta i zabrinuta da će ostati sama, jer ju je mladja sestra “pregazila”.

Zahide dolazi i obaveštava Suninu majku da moraju što pre udati Sunu, pa makar muškarac bio razveden ili stariji. Kazim saznaje da se po selu ogovara Suna, pa da se čak u pitanje dovodi i njena čast i besan je. On pretuče Sunu, smatrajući da je onog dana bila nesposobna da pravilno posluži kafu.

Asuman obavesti porodicu da mora na operaciju i da će joj ukloniti oba jajnika. Sve potrese ova vest. Kazim razmišlja da se sa porodicom preseli u Istanbul. Sejran besna viče na Ferita, a on je poljubi kako bih je ućutao. Kako će Sejran reagovati?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sve epizode serije Ženskaroš iz vile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *