Ženskaroš iz vile 9. epizoda!

Turske Serije

Ženskaroš iz vile 9. epizoda!

By  | 

Ženskaroš iz vile 9. epizoda!
Sejran je oštra prema Freritu i govori mu da ga ona ne želi. Ona odlazi čak toliko daleko da mu kaže da bi se radije vratila ocu pokraj koga je imala težak život, nego u pravom smislui postala njegova žena. Ipak,kasnije Seyran dolazi da moli Ferita da spasi njenu sestru od braka i govori mu da će učiniti šta god on želi. Ferit joj daje belu spavaćicu kako bih sa njim provela noć. Seyran oblači spavaćicu i ponizno legne pored njega, žrtvovaći svoj ponos zarad sreće svoje sestre.Ferit odbija da bude sa ženom koja ga ne želi i govori joj da će svakako pomoći njenoj sestri.

Ferit smišlja opaki plan i on i Seyran otimaju Sunu.Esme ovaj put najviše strada od strane svoga muža. Ferit i Sejran uspevaju uz pomoć prijatelja da uvedu Sunu u vilu unevši je u tepih.Skrivaće je koliko god mogu od Kazima. Ali Kazim počinje da sumnja da se Suna krije kod Seyran, te odlazi kod njih bez najave.On odlazi u Sejraninu sobu i počinje je daviti.Suna, kako bih spasila sestru, udara oca sa tegom po glavi. U sobu ulazi Ferit i izbezumljen je zbog situacije koju vidi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sve epizode serije Ženskaroš iz vile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *