Ženskaroš iz vile 5. epizoda!

Turske Serije

Ženskaroš iz vile 5. epizoda!

By  | 

Ženskaroš iz vile 5. epizoda!

Ferit je očajan, nakon što od Seyran sazna da je Yusuf njen bivši dečko. Yusuf, ipak ne želi da odustane od Seyran. On je od Sune saznao da su se Ferit i Seyran poznavali i pre sklopljenog braka i došao je kako bi od nje lično čuo celu istinu. Dok je ona njega osudila što nije pobegao sa njom pre sklapanja braka, on nju osudjuje što nije sama pobegla. Iako shvata da je Seyran sada udata žena, Yusuf odluči da se bori za nju, pa kako bi došao do cilja, čak ni ne bira sredstva. On ucenjuje Seyran da se nadje sa njim i da razgovaraju.

Seyran traži od FGerita da je odveze kod sestre i da traži dozvolu njenog oca da ona i sestra sa njim izadju. Kako bi usrećio Seyran, Ferit to učini, ali ga razljuti činjenica kada shvati da je Seyran iskoristila to vreme kako bi se našla sa Yusufom. Na Gulgunin poziv, Kazim sa porodicom dolazi kod Koranove. Shvatamo da su Halil aga i Seyranina tetka povezani iz prošlosti ( čini se kao da su bili u velikoj ljubavi ).Ferit počinje da sumnja da se Seyran tajno nalazi sa Yusufom.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

  • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Sve epizode serije Ženskaroš iz vile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site