Ženskaroš iz vile - 52. epizoda!

Turske Serije

Ženskaroš iz vile – 52. epizoda!

By  | 

Ferit je bijesan na Seyran nakon njenog intervjua. Izgovori joj svakakve riječi zbog toga što je učinila, ajde njemu, ali njegovoj porodici. Sve ih je ponizila i ukaljala njihovo ime. Pljune dva puta pred njom. Kada ode, Seyran sjedne na stolicu zapanjena. 

U vili Korhan, stanje je alarmantno. Svi su bijesni i šokirani posljedicama njenog intervjua. Halis aga samo ćuti, Suna prvo plače gdje je Kaya tiješi, a onda se potuče sa Pelin. 

Ifakat je van sebe i pokušava dovesti sve u kontrolu. Gulgun podrži Seyan i živi za njom. Ferit se izviniava djedu i obeća da će se razvesti i osvetiti Seyran. 

Suna se nalazi sa Seyran, posvađaju se i daje joj novac jer je sve učinila za novac. Seyran je povrijeđena, a Ferit je uz nju, došao je da živi sa njima. Polako pokušava da normalizuje odnos sa njom, a na kraju mu ona pomaže oko crteža. Međutim, po izlasku iz restorana mediji ih dočekaju i Ferit slaže da ga je molila da se pomire, da je ona sve iz inata učinila. Seyran je zapanjena njegpvim lažima.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *