Ženskaroš iz vile - 48. epizoda!

Turske Serije

Ženskaroš iz vile – 48. epizoda!

By  | 

Nakon što se sve razotkrije dolaskom Pelin i njenog ujaka na Sunino i Kayino vjenčanje, sve se mijenja. Seyran doživljava nervni slom i odlučuje napustiti Ferita. Suna je takođe skrhana zbog sestre i svoje sudbine jer nije uspjela dovršiti vjenčanje.

Seyran saznavši da Halis aga sve zna, odlazi i očita mu lekciju i otkrije za aferu Ifakat i Orhana. Potom se suprostavi ocu i odlazi. Ferit na sve načine pokušava da je zaustavi i da mu oprosti, ali uzalud. Seyran odlazi u biblioteku fakulteta i tu zaspi.

Suna prizna Kayi da je čula njegov razgovor sa majkom da je žali i da je ne voli i raskine vjeridbu. Halis aga izbacuje Kazima i porodicu i oni se vraćaju kući.

Ferit nalazi Seyran i priča sa njom, moli za oproštaj, ali Seyran mu govori da je gotovo. Kaya dolazi do Sune i prizna joj da je imao teško djetinjstvo, da ga majka ne razumije i da ga samo ona može razumiti. Zaprosi je i predloži da se on osveti Halisu, a ona Kazimu. Suna pristaje i njih dvoje se vjenčaju.

Ferit dovodi Pelin da razgovara sa Seyran i ispriča joj da nema ništa među njima. Seyran mu govori da je sebičan, da ne misli ni na njena ni na Pelinina osjećanja, da je to dijete nedužno i da ga treba, a ona da više ne treba. Odlazi sama i izgradiće svoj život i živjeti svoje snove. Suna i Kaya dolaze u vilu i Suna naredi da izbace Kazima i da više nikad ne dođe, a Kaya je podrži.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *