Ženskaroš iz vile - 56. epizoda!

Turske Serije

Ženskaroš iz vile – 56. epizoda!

By  | 

Dok Orhanovo zarobljavanje u posljednjem trenutku stvara veliku pustoš za oca i sina, Ferit, koji je jako tužan i ljut, pobuni se protiv Seyran jer je to učinila.

Saznavši šta se dogodilo, Halis aga govori oštrije nego ikad i govori Orhanu da mora platiti cijenu svoje neodgovornosti. Pelin, koja se uspaničila zbog Serterovog dolaska, osjeća se stjeranom u ćošak iako ignoriše majčina uporna pitanja.

Ferit, tražeći način da spasi oca iz zatvora, shvata da je jedini način da uvjeri Kazima da povuče tužbu. Seyran, koja je nezadovoljna razvojem događaja i uznemirena zbog Feritove situacije, prisiljena je prihvatiti Kazımove uslove u zamjenu za povlačenje njegove prijave. Kazim joj traži da se udalji od Ferita zauvijek.

Dok Serter napada Pelin misleći da je dijete njegovo, Ferit i Seyran su šokirani kada saznaju za ovaj razvoj događaja koji može promijeniti sve.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *