Ženskaroš iz vile - 65. epizoda!

Turske Serije

Ženskaroš iz vile – 65. epizoda!

By  | 

Dok scena u krevetu svima ledi krv u žilama, Ferit smatra da osiguranje nije dovoljno dobro obavilo svoj posao i jako se ljuti na Abidina.

Hatuč priča sjećanje iz prošlosti i kaže da je ova prijetnja upućena njoj. Hatuč je pogođena ovim incidentom i proglašava izvanredno stanje kod kuće kako bi spriječila da neko bude povrijeđen.

Vijest o Okešovoj smrti tjera Akina da kuje planove za osvetu. Ferit želi spriječiti loš razvoj događaja i susreće se sa Akinom oči u oči. Nastojeći usrećiti Seyran koliko god može, Ferit joj priprema veliko i značajno iznenađenje. Dok dvojac nastavlja težiti boljim danima u budućnosti, Akın poduzima akciju za veliki plan koji će uništiti ovu sreću. Kidnapuje Seyran iskoristivši njenu drugaricu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *