Život vredan življenja- 104. i 105. epizoda!

Meksicke serije

Život vredan življenja- 104. i 105. epizoda!

By  | 

104: Thaisa i Fabio odlaze u stan u kom Diogo živi kako bi našli neki trag o njemu. Nana i Markos su iznenađeni saznanjem da Diogo spriječava prodaju Erikove knjige. Markos ga optuži da mu je narušio autorska prava. Alberto ga (Dioga) izbacuje iz kuće. Machado otkrije da je Dženifer navedena kao Diogova partnerka u firmi koju je Diogo otvorio.
105: Yuri je protiv toga da se Gisele sastane sa Diogom kako bi otkrila njegove namjere. Dženifer je iznenađena partnerstvom. Paloma je upozori da je u opasnosti te ova bježi. Diogo je savjetuje da ostane uz njega i nadzire Palomu i Markosa. Ona pristane te slaže ovo dvoje. Gisele zavodi Dioga kako bi otkrila njegove namjere. Silvana je trudna i Mario joj obeća da će biti dobar otac. Diogo želi Albertovu kancelariju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *