Život vredan življenja - 102. i 103. epizoda!

Meksicke serije

Život vredan življenja – 102. i 103. epizoda!

By  | 

102: Alice i Luan raskidaju. Mario otkrije da je Silvanina trudnoća lažna i zbog toga raskida sa njom. Mario izjavi Nani ljubav. Alice iznenadi Markosa kada mu otkrije da se ona krije iza pseudonima Strepsa. Mauri pomaže Albertu da se podvrne novoj terapiji. Alice pobjedi na takmičenju ” Prada Monteira”. Silvana saznaje da je trudna. Jeff prepozna Dioga na snimcima nadzorne kamere. Gisele dogovori susret sa Diogom u restoranu.

103: Diogo govori Gisele da će uništiti porodicu Prado Monteiro. Leo i Toshi se iznenade kada ugledaju Marie u stanu. Nana i Markos ne vjeruju Gisele kada ih upozori da je Diogo tu da bi se osvetio. Mario objavi svoju knjigu i Diogo sve iznenadi kada se pojavi na promociji. Markos ga otjera. Silvana se sviđa pomisao da rodi Mariovo dijete.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *