Život vredan življenja 45. i 46. epizoda!

Meksicke serije

Život vredan življenja 45. i 46. epizoda!

By  | 

Život vredan življenja 45. i 46. epizoda!

45 epizoda
Jeniffer se zabrine kada ugleda Vicentea s Gabrielom. Diogo se naljuti kada ugleda Erica s Nanom. Stefany javi Marcosu i Waguinhu da su Sinistro i Galo Cego ubijeni. Eric kaže Diogu i Gisele da će reći Nani sve što zna o njihovoj vezi. Diogo sledi Erica i izazove nesreću. Diogo pokušava uveriti Gisele da je Ericova smrt bila nesrećni slučaj. Diogo shvati da je izgubio novčanik.

46 epizoda
Diogo je očajan jer je izgubio novčanik na mestu nesreće. Jeniffer preti Vicenteu da će reći njegovoj majci da je u vezi s Gabrielom. Policajac uhvati Dioga u trenutku kad je pronašao novčanik, ali on se opravda da je Ericov advokat. Marcos se vraća kući. Paloma pozove Franciscu i Elomar da nose njene modele. Thaissa i Jeff pokažu Maroscu Sinistrovu izjavu u kojoj prizna da je lažno optužio Palomu. Marcos javi Nani da imaju dokaz da Paloma nema ništa s pljačkom u njihovoj kući.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *