Život vredan življenja - 94. i 95. epizoda!

Meksicke serije

Život vredan življenja – 94. i 95. epizoda!

By  | 

94: Tonho je odlučan da raskine sa Lulu. Gabrijela pristane da zamijeni manekenku na reviji. Pokuša zaustaviti reflektor koji pada na Alberta, ali uzalud. On ipak ostaje bez svijesti, a ona mora na rizičnu operaciju. Thaisa govori Gisel da kamere nisu snimile Dioga, Markos vjeruje da je riječ o nesrećnom slučaju, dok Gisele tvrdi drugačije. Gabrijela ima rijetku krvnu grupu. Mario i Nana se poljube.

95: Sveštenik saopšti Palomi da bi Gabrijelin tata mogao biti živ. Waquinho se podsjeti da organizuju kampanju na društvenim mrežama ne bi li pronašli ljude koji su Gabrijelina krvna grupa. Markos informiše Dioga da je Alberto izmijenio testament, neka se udalji od njegove porodice. Paloma se boji da će izgubiti kćerku. Elias se iznenadi kada ugleda sveštenika Paula na svojoj adresi. A Rosemary ne razumije zašto ga sveštenik Paulo zove Elias

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *