Toscana 40 epizoda,Sve misterije se razotkrivaju.Kraj prve sezone - Turske-Serije.Net

Italijanske serije

Toscana 40 epizoda,Sve misterije se razotkrivaju.Kraj prve sezone

By  | 

Sve misterije se razotkrivaju

Elisabetta prizna Ruggeru da je ona pre 30 godina ubila Rosu,ali htela je biti sigurna da će se on osvetiti i ubiti Rosine sledbenike. Ruggero želi dići ruku na Elisabettu, ali tada upadne don Lorenzo koji pomogne majci da pobegne pa zaključa Ruggera i Auroru.Oslobodivši se, njih se dvoje domognu dnevnika,ali otkriju da je Elisabetta iščupala jednu stranicu. Don Lorenzo preklinje majku da prestane ubijati, ali ona ga neće slušati. U očaju don Lorenzo pokuša zaustaviti majku te se posluži benzinom kojim je ona htela ubiti Alessandra. Elisabetta se uhvati za sina koji, ne mogavši je se osloboditi, izgori zajedno s majkom i onom jednom stranicom dnevnika.

Alessandro, Ruggero,Veronica i Aurora izađu iz podruma Pietrarosse dok hitna odvozi tela Elisabette i don Lorenza. U međuvremenu se Laura vraća majci Lisandri i počinje raditi kao prostitutka u bordelu. Amina, Ruggero i Veronica pronalaze Violu u podrumima Pietrarosse. Ona se odluči predati karabinjerima, ali pre toga joj Ruggero kaže istinu: Viola je bila usvojena, a Aurora je njegova biološka kći. Veronica priznaje Antoniju majčina ubistva te biva uhvacena kao ssaucesnica.. Istina o Edoardu ne izbije na videlo te on – tužan što je izgubio Auroru – odluči zauvek otići iz mesta.
Elena odlazi zauvek s imanja da bi živela s Antoniom.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site