Presuda - 90. epizoda!

Turske Serije

Presuda – 90. epizoda!

By  | 

Ilgaz, policija i suci su našli mrtve bjegunce umiješane u napad na Tugče, koje su progonili. Mogućnost koja im je u mislima sada je još jača, da li je u pitanju Erenova osveta?

Ilgaz je odlučan u namjeri da do kraja slijedi pitanje na koje se boji čuti odgovor i da se ne pogriješi na vagi pravde. Dok Tugče polako dolazi k sebi, Efeovo veliko iznenađenje će je rasplakati.

Osman se razvodi od Ajlin i provodi vrijeme sa Zumrut koja ga korak po korak uvlači u mračni plan za koji ne zna. U saradnji s Yektom, Rafet ide za slučajem iz Idžlaline prošlosti.

S druge strane, Yekta čini još jedan potez protiv Lačin, čiji bijes raste. S novim razvojem događaja Džejlin se iznenada nađe usred haosa slučaja djece otrovane u školi. Sumnja u Erena, koja je počela s Ilgazom i Džejlin i porasla kod svih, sada čini nužnim odvesti Erena na ispitivanje.

Erenove upečatljive riječi i pogled na događaje duboko će potresti sve. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *