Imli ubija Ranviđeja i pokušava da pobegne od policije!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče 1008. epizoda 1. DEO – Imli ubija Ranviđeja i pokušava da pobegne od policije!

By  | 

Imli ubija Ranviđeja i pokušava da pobegne od policije!
Prevod: Maya.

Epizoda kreće sa Surađem, koji namesti ogromni projektor pred sve. Ima plan da tu pred svima pusti video snimak u kome se vidi Imlino zlo. Čakor je sve snimila i smeška se srećno – sve im ide po planu zasad. Ranviđej vidi ispod vela Čakor, Kasturi, Paki i Gauri. Zapanjen je i besan. On shvati onda da je to sve njihov zli plan i da su one bile tu! Klijenti odbiju da ih kupe i odlaze odatle nezadovoljno. Ranviđej ne uspeva da ih spreči i ljut je. Čakor odvodi devojke odatle. Ranviđej je uhvati i želi da je ubije, ali ga Čakor gurne i otrči odatle. Kasturi, Paki i Gauri takođe pobegnu. Ranviđej ustaje sa poda i trči da nađe i ubije Čakor. Imli gleda oko sebe i pita se zabrinuto gde je Surađ otišao.
Na projektoru se vidi video snimak u kome su Imlini zli planovi izloženi! Svi to vide i zapanjeni su. Novinari snime sve to, napadnu Imli i pitaju je zašto prodaje devojke i želi da ubije svoju sestru. Svi vređaju Imli i viču na nju, grde je. Imli pokušava da se opravda i slaže da nije to učinila. Pita ih kako mogu i da pomisle da bi ona (Imli) tako nešto ikada uradila?!

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Komentar mozete ostaviti ovde:

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.