Nemilosrdan - 14. epizoda!

Gaddar / Nemilosrdan

Nemilosrdan – 14. epizoda!

By  | 

Kalenderovom smrću Korkut još više izmiče kontroli i dok on u ludilu traži mjesto za napad, Dahan ima drugi plan za Korkuta.

Prije nego što Dahan uspije postići svoj cilj, njegov se plan izjalovi i on pobjegne. Korkut traži definitivnije rješenje kako nauditi Dahanu i sjeti se Aydan.

Aydan i Oya misle da su sigurni u Ekberovoj kući, no zapravo su u većoj opasnosti. Ekber gubi živce zbog sumnje da ga Oya pokušava iskoristiti i želi je natjerati da plati cijenu. Kada Dahan izgubi Korkuta, pokušava dobiti vijesti od svoje porodice i Aydan kako bi osigurao njihovu sigurnost, ali ne može doći do Aydan.

U tom pogledu dobija pomoć od Gurkana. Korkut svojom zamkom uspijeva zarobiti Dahana. Njegov cilj je spojiti dvoje ljubavnika i natjerati ih da pate.

Direktor, Kurt i Enver udružuju se i pokušavaju ih spasiti, dok oni zapnu za Ekberovu prepreku. Dok se Dahan opire raznim mučenjima od strane Korkuta, oni nastavljaju tražiti Dahana bez odustajanja. Porodica još nije preboljela Davutovu smrt i ponovno ih je potresla ova vijest.

Fatma zamoli Envera da pomogne Dahanu kako bi njezin sin bio na sigurnom. U međuvremenu, Korkut odlučuje pozvati Lejlu na odgovornost za njezinu izdaju, ali se i dalje boji da je ne povrijedi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Dok Korkut kuje planove kako pobjeći od događaja, Dahan je odlučan da ga ovaj put ubije.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *