Divlji - 31. epizoda!

Turske Serije

Divlji – 31. epizoda!

By  | 

Kad se ispostavi da je Serhan namamio Neslihan u bračnu zamku, Guven gubi kontrolu. Taman kada se Yaman sprema otkriti cijelu Serhanovu prevaru, zbog onoga što će mu Melek reći, Guvenov nekontrolisani ispad daje Serhanu preko potreban adut.

Iako je cijena visoka, Serhan će maksimalno iskoristiti ovaj novi adut. Jer Šebnemine prljave tajne počinju izlaziti na površinu, a Serhan rizikuje sve kako bi se spasio od ove nevolje. 

Ruya je spremna šutjeti neko vrijeme, samo zbog brata koji će se roditi. Yaman je sada siguran da Ruya nešto skriva, ali ne može shvatiti šta. Kada Alaz i Čagla otkriju Ruyinu tajnu, stvari se zakomplikuju.

Alaz se opet buni protiv sudbine na koju ga je otac doveo. Biti čovek poput Serhana znači uvijek iznova izdavati svoje najbliže i nanositi štetu onima koje najviše volite. Alaz ne zna kako nositi ovo teško nasleđe koje mu je otac stavio na pleća. Strah da će jednog dana nauditi Asi tjera Alaza na neke korake koje on ne želi.

Yaman koji je sada zbunjen oko toga kome sada verovati, počinje ozbiljno shvatati Elifino upozorenje. Ali Elifin pokušaj da otkrije sve laži izrečene Yamanu uskoro će rezultovati da Elif bude povrijeđena.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *