1920: London - Završnica uzbudljive trilogije!

Indijski filmovi

1920: London – Završnica uzbudljive trilogije!

By  | 

Kesar smatra da se ovo sve mučno dešava Viru zato što je njegov otac kralj imao dve žene i ova druga je htela skloniti Vira s puta, samo zbog nasledstva.
Premešta se radnja iz Londona u Radžastan gde Šivangi i njena porodica posećuju isterivača đavola ne bi li pomogao Viru. Ovaj pokušava da se suoči sa vešticom ulaskom u drugu dimenziju kroz crnu rupu iz ogledala, ali je brzo izbačen jer je veštica premoćna. On predlaže kralju da se obrate za pomoć najsnažnijem duhovnom čarobnjaku u gradu, svešteniku Mevaru još poznatom i kao Đai Sing Guđar.

Iz nama nejasnog razloga, Šivangi se zagrcne kad čuje za njega. Ubrzo saznajemo i razlog – Đai je ranije bio njen izabranik. Ona je bila duboko zaljubljena u njega, ali ih je njen ujak video zajedno i pokušao da uceni bespomoćnu i prelepu Šivangi da spava s njim. Naravno, Đai se umešao i istukao ujaka koji se odmah požalio kralju. Đai je bio optužen za ubistvo u pokušaju, te – još uz Šivangino lažno svedočenje protiv njega – dobio zatvorsku kaznu od 5 godina. Ipak, Šivangi ga zove sad da joj pomogne da spasi muža. Đai prvo odbija, ali nakon njenih bezgraničnih molbi i ubeđivanja… on pristaje i napokon stiže u London.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *