Odbačeno siroče - 07.03.2016. - Vivaan uzima od Suraja pismo za Chakor! - Page 2 of 2 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Odbačeno siroče – 07.03.2016. – Vivaan uzima od Suraja pismo za Chakor!

By  | 

capture-20160308-212622

Bhaiya ji pita ko je on da daje dozvolu. Suraj veli da je dobio vijesti,kada je CM saznao da ga je zaustavio da da zakletvu za pogrešne razloge,odlučio je da ga učini ministrom sporta ,dobiće poziv svakog trena. Bhaiya ji se smije,pita da li je ta vijest istinita. Suraj se smije. Bhaiya ji viče da pripreme proslavu,postaće ministar sporta. Zagrli Suraja.
Aditya pokušava dobiti duplikat pričajući sa nekim. Govori Chakor da je protiv sportskih pravila da se šalju duplikati. Ona govori da ako ona priča o sportskom autoritetu nadležnih ovdje,da li će poslati kopiju. On veli da će pokušati.
Vivaan igra i isprazni se baterija. Doziva Girju da donese baterije. Ona govori da obavlja Bhaiya ji-ev posao,neka sačeka neko vrijeme. Veli da je vidjela sličnu bateriju u Surajevoj sobi. On je pita da je donese. Ona pita kako može ona ići. Vivaan veli da on može otići. Ranjana donosi njegovu omiljenu supu od paradajiza za njega,ali on odbija i ode. Ona govori da neće izgubiti tako brzo,može učiniti sve da ga oduzme od Tejashwini,jednog dana njen sin će joj se vratiti.
Vivaan traži baterije,Suraj hoda ka sobi. Chakorino pismo pada i Vivaan ga pogleda. Pita se šta to pismo radi tu. Suraj hvali svoj izgleda gledajući se u ogledalu. Vivaan pomisli da Chakor treba dobiti to pismo. Suraj ulazi u sobu i šokiran je vidjevši ormar otvoren. Vivaan se sakrije,Suraj gleda okolo,zatvori ormar i izađe. Vivaan odlazi. Pita se što nije razumio,to je Chakorino pismo,zašto je u Surajevoj sobi. Prisjeti se Chakorinih riječi . Pita se šta je u tom pismu,pročita ga nakon što je uvjeravao sebe. Pročita da je to poziv za Chakor za učestvuje u nacionalnom maratonu. Chakor govori Adityi da je sutra raspust,nema šanse sada. Vivaan govori da je pismo važno,treba stići do Chakor. Chakor se moli.
Najava: Vivaan daje pismo Chakor. Ona ga zagrli,govori da ne može da vjeruje,učinio joj je veliku uslugu. Suraj nacilja u Chakor i pita ko je ukrao pismo od njega,kako ga je dobila. Chakor govori da je to njeno pismo,on ga je ukrao od nje. Suraj je bijesan.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *