Đavo se planira oženiti Pari, Umom i Kuši!

Indijske Serije

Simar – 26.03.2016. – Đavo se planira oženiti Pari, Umom i Kuši!

By  | 

capture-20160327-201753

Đavo se planira oženiti Pari, Umom i Kuši!

Prevod: Nina i Anabela. Hvala. 😀
Djavo:”Recite nam,sta zelite?” Khusi,Uma i Pari obucene kao mlade:”Zelimo da se udamo za djavola.” Svi iz porodice su sokirani,zumiraju svacije lice.Djavo se smeje.Sankalp prilazi Khushi i zove je. Pita je sta radi.I ostali prilaze svojim zenama i takodje ih isto pitaju.Djavo pocinje da svira i odjednom svu trojicu udari struja.Svi su sokirani.Njih troje padaju.Svi trce da ih podignu.Djavo i dalje svira.Pari,Uma i Khushi stoje kao hiponotisane.Djavo prekine sa sviranjem,smeje se.Simar gleda u njihove ruke i zabrine se: “Na njihovim rukama nema narukvice.” Djavo prilazi Simar:”Aha,narukvica.Nema narukvica,o tome razmisljas,Simar?” Svi pogledaju u njihove ruke i sokiraju se kada ne vide narukvice.Djavo nastavi:”Rekao sam ti da cete svi vi biti deo ove price koji cu ja moci kada zelim i hocu unistiti.” Prilazi Roli i dotakne je,smeje se.Sidhant se razbesni.Prilazi mu i odmakne ga od Roli.Djavo produzi:”A ako zelite da kraj ove price ne bude los daj mi dragulj.” Pruza ruku ka Simar.Svi odmahuju glavom.Simar:”Da si mogao da uradis nesto do sada,sigurno bi uradio.Ali ti nisi nista uradio.Sto znaci da postoji nesto sto ima vece moci od tebe.A to je Mata Ranin blagoslov.Sa njim u rukama,mozes raditi sta zelis,ali nista neces uspeti.” Djavo se razbesni i uperi prsten ka Simar,okrene se ka one tri:”Jeste li ih videle?Oni imaju primedbe na ovo ali ja,djavo cu ispuniti vase zahteve.” Kaze Malti da ih odvede.Sve tri odlaze.Staramajka je sokirana,govori im da stanu kao i njihovi muzevi.Svi su ocajni.One samo odlaze. Sankalp:”Snajo,njih tri su otisle.Sta cemo sada raditi?” Djavo se nasmeje i pocne opet svirati,ulazi unutra i vrata se zatvore za njim.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *