Đavo se planira oženiti Pari, Umom i Kuši!

Indijske Serije

Simar – 26.03.2016. – Đavo se planira oženiti Pari, Umom i Kuši!

By  | 

capture-20160327-201823

Pada mrak.Unutra,Pari hrani Djavola,Uma ga hladi lepezom.Djavo se zavidi,kaze da je zadovoljstvo jesti iz Parinih ruku. Pomazi je.Madhvi gleda.Malti pozove Djavola.Pita ga da li njih tri slusaju sve njegove zapovedi.Djavo potvrdi.Pari mu opet da jabuke. Djavo:”Mnogo se trudis da spasis svoju porodicu,Simar.A videces kada dodju nove nevolje i kada budu nestajali jedan po jedan clan tvoje porodice,da ces sama doci i dati mi dragulj.” Uma peva i hrani Djavola grozdjem.Pari ga hrani dok Khushi igra.Onda Pari igra ispred njega.Smenjuju se sve tri.Djavo je zadovoljan. Pari ga povuce da igraju.Dolaze i Uma i Khushi.On opet sedne dok one igraju i dalje.Djavo otvori vrata.Ostali napolju gledaju njihov ples. Sokirani su.Opet povuku Djavola i igraju oko njega.Svi gledaju.Djavo pogleda u porodicu i krece ka njima.Pocinje svirati ponovo.Dolazi do njih.Prestaje svirati i zadovoljno se smeje:”Kako izgledaju?Dobre su mlade.”
Djavo:Još samo dva sata, jer će za dva sata biti moje venčanje.” Sankalp:”Za dva sata venčanje?!” Djavo:”Da, i ti, Satu i Šailu ćete biti posebni gosti, jer vi ste se najviše žrtvovali, žrtvovali ste svoje žene.” Staramajka:”Ne čini taj greh.” Djavo se nasmeje, kaže:”Ti ćeš da me učiš o grehu? Ja sam djavo! Djavo! To je za vas, ljude. Činjenje greha je loše, ali još je lošije ono što je tvoja snaja Simar učinila. Ona je počinila greh, ne ja. I za to ćete svi vi platiti. Imate samo dva sata da zaustavite taj greh. Dajte mi moj dragulj i uzmite svoje snaje, ili…” Djavo ponovo počinje svirati i krene nazad u kuću, vrata se zatvore kada on udje. Simar i ostali su se vratili nazad. Sankalp:”Snajko Simar, ne mogu više ovako, molim te, daj mu dragulj. Inače će naša porodica biti uništena.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *