Đavo se planira oženiti Pari, Umom i Kuši!

Indijske Serije

Simar – 26.03.2016. – Đavo se planira oženiti Pari, Umom i Kuši!

By  | 

capture-20160327-201851

Simar:”Sankalp, budi strpljiv, ovo je problem budućnosti za sve nas, ne samo za tebe.” Satu:”Koga briga za budućnost, Simar? Treba sprečiti ovo.” Simar ustane, kaže:”Molim te, ne govori tako. Uvek ste bili uz mene i bili moja energija. Imajte poverenja u mene i ovaj put. Znam da vam je teško, ali verujte mi. Obećavam vam da neću dopustiti da im se nešto desi. Spasiću ih od djavola. Sigurna sam da ćemo naći rešenje.” Staramajka:”Mata Rani, pomozi Simar u ovoj borbi. Ona se ne može sama boriti, pomozi joj.” Sankalp:”Šta će Mata Rani učiniti? Mi to trebamo uraditi.” Rađendar:”Sankalp, šta to pričaš? Budi strpljiv. ” Sankalp:”One će se venčati s onim djavolom, a ti mi kažeš da budem strpljiv?” Šailu:”Tata, Sankalp je u pravu, moramo nešto učiniti, oni će se tamo venčati a mi nismo ništa učinili.” Sankalp, Šailu i Satu odu. Dođu ispred Baradwaj kuće ponovo. Nestrpljivi su. Pojave se Madhvi i Malti. Malti:”Uzmite dragulj.” Sankalp:”Šta želiš da kažeš?” Malti:”Simar neće sama dati dragulj. Nju nije briga da li će se vaše žene venčati sa djavolom. Sada je to do vas, ako se one sada venčaju sa djavolom nikada se više neće vratiti. Razmislite šta će se desiti nakon toga.” Sankalp:”Kako da ih spasimo?” Malti:”Kradjom.” Sankalp:”Kradjom?” Malti:”Ukradite dragulj od Simar i spasite ih od djavola.” Malti i Madhvi nestanu. Satu:Ako ih želimo spasiti, moramo ukrasti dragulj.” Djavo sedi na sofi i smeje se. Kaže:”Simar, gledaj kako sam tvoju porodicu okrenuo protiv tebe.
Gledaćete:”Satu, Sankalp i Šailu su ukrali dragulj od Simar, daju ga djavolu.Posle, djavol se venčava sa Umom, Kuši i Pari.
Picture source: www.instagram.com

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *