Prerna optužuje ženu iz bisera pred Staramajkom!

Indijske Serije

Simar – 07.05.2016. – Prerna optužuje ženu iz bisera pred Staramajkom!

By  | 

page

Prerna optužuje ženu iz bisera pred Staramajkom!
Prevod: Anabela. Hvala. 😀
Prem: “Ne želim da čujem ništa.” Simar: “Šta ako ti majka kaže isto?” Prem: “Maa?” Staramajka: “U redu, Čanda nije ovde, ali je ona žena sa velom tu. Kauna, dovedi je.” Ona dovede ženu. Staramajka upita tu ženu da li zna gde je Čanda. Sid joj kaže da će je ubiti ako ne bude rekla gde je. Žena iz bisera dođe i kaže da je ona tu. Staramajka joj kaže da sačeka minut, neka ostane tamo gde je. Žena iz bisera: “Šta je sve ovo? Verujete služavki? Ona vam je ispričala priču, a vi ste joj poverovali.” Prerna: “Kakva priča? I kako ti znaš da sam im nešto rekla? Nisi bila tu, još od jutra.” Sid: “Odgovori na to.” Simar pokaže Premu Sudžatinu sliku. Ona napravi video poziv. Sudžata oslovi Prema na telefonu. Prem nju takođe oslovi. Prem: “Kako si?” Sudžata: “Dobro sam. Šta je sve ovo? Ako veruješ meni, veruj Simar. Ona te dovodi meni. Čim dođeš, sve ću ti ispričati. Dođi brzo, čekam te..” Simar: “Sada znaš da te vodim na pravo mesto. Hoćeš li poći sa mnom sada? Sedni u auto.” Prem sedne u auto. Oni se počnu voziti ka Baradvađ kući. Prerna: “Ona nema odgovor.” Žena iz bisera: “Staramajki, imala sam dogovor sa vama, zašto bih želela da vas povredim? Zašto bih pristala da se udam za Prema?” Prerna: “Jer je to jedini način na koji si mogla da uđeš u kuću i radiš šta želiš.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *