Prerna optužuje ženu iz bisera pred Staramajkom!

Indijske Serije

Simar – 07.05.2016. – Prerna optužuje ženu iz bisera pred Staramajkom!

By  | 

page 2

Čanda: “Ne znam šta ona govori.” Prerna: “Dogovor koji si napravila sa mnom kako bi ubila Staramajku. Ona želi Staramajčino mesto i poziciju.” Zatim doda još nešto što ne razumem. Prerna: “Misliš da nemam odgovore na tvoja pitanja? Odgovoriću na sve zajedno.” Žena iz bisera kaže: “Staramajko, ne verujete mi, tačno? U redu. Ja se povlačim sa dogovora koji imamo.” Staramajka je zapanjena. Amar ukrade biciklu i krene tražiti Simar i Prema. Simar je još uvek na putu sa Premom, odvoze se u Baradvađ kuću. Simar se priseća njihovih zajedničkih trenutaka. Čanda: “Okrivili ste me, dok ste verovali ovoj služavki. Stidim se… Sebe. Vi znate da je Simar došla da joj pomogne. Ona je Simarina prijateljica. Prerna, mislim da si zaboravila da još neko živi u ovoj kući. Ona.” Ona pokaže prstom ka ženi sa velom. Doda da joj je ta žena rekla šta je Prerna tu uradila. Prerna kaže: “Ona te je videla, čula je šta si rekla? Mi je nikada nismo čuli kako priča, ili joj videli lice. Onda, kako ti je rekla? Pitali smo je o tebi, i bila je tiha. Odgovorila je u znakovima. Mislim da je gluvonema. Ako Čanda kaže, onda je možda njoj i rekla. Možda je iza ovog vela, neka vaša stara neprijateljica, Staramajko.” Čanda: “Šta govoriš?” Staramajka kaže da je Prerna u pravu. Bomba, kiša i sve to. Doda da ona mora otkriti svoje lice, videće njeno lice. Čanda kaže da to nije u redu, oni joj ne veruju? Staramajka joj kaže da mora videti njeno lice, zatim krene da joj skine veo, ali je Čanda zaustavi. Čanda joj kaže da joj neće dozvoliti da radi to, Staramajka upita zašto. Pita da li treba da se složi sa tim što je Prerna rekla.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *