Prerna optužuje ženu iz bisera pred Staramajkom!

Indijske Serije

Simar – 07.05.2016. – Prerna optužuje ženu iz bisera pred Staramajkom!

By  | 

capture-20160508-140933

Čanda kaže da zna da joj ona ne veruje. Jer je poverovala njoj. Ali, ona (Čanda) neće dozvoliti da neko bude uvređen, ponižen, kako bi ona (Čanda) dokazala da je u pravu. Kaže da je ta žena iz kraja gde žene ne pokazuju svoje lice, ako Staramajka to uradi, verovanja će biti poražena. Nastavi: “Ako mislite da sam loše postupila, onda u redu, oprostite mi.” Ona se izvinjava ženi što mora da trpi sve to, ali neće dozvoliti da se to opet dogodi. Čanda/žena iz bisera kaže da misli da ne bi trebala da ostane tu gde niko nema poverenja u nju, ona odlazi. Najava: Simar kaže Premu: “Dođi, tvoja porodica te očekuje.” Prem uđe unutra, Sudžata ga zagrli. Anđeli dođe i oslovi ga svojim tatom. Sudžata: “Ovo je tvoja ćerka, a Simar je tvoja žena.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *