Gumaan je ljubomorna na vezu oca i sina!

Indijske Serije

Saraswatichandra 58. epizoda – Gumaan je ljubomorna na vezu oca i sina!

By  | 

Gumaan je ljubomorna na vezu oca i sina!

Kumud trči do sobe, stidi se. Zatvori vrata i nasmeje se. Saras je doziva. Stoji ispred njenih vrata. Dotaknu svako svoju stranu vrata i osete se. “Kuch na Kahe” prati ovu scenu. Kumud se okrene i nasmeje. Saras pogleda u vrata. Pomeri se i ode. Kumud uzima crtež gleda u njega. Saras čeka i odlazi van kuće. Kumud govori crtežu da ga mnogo voli i grli ga. Saras razmišlja kako je uklonio brašno sa Kumud. Seti se dodira. Laxminandan dolazi. Saras ga vidi i oslovi. Laxmi je srećan videvši ga, nasmeju se obojica. Saras mu dotakne stopala te uzme blagoslove. Vidyachatur dođe tu. Laxmi kaže da je i u Dubai-u išao na nedeljne ture. Vidyachatur se smeje videvši ga i doda da pošto je Saras stigao njegovu visinu, treba da ga zagrli i sprijatelji se sa njim. Laxminandan se nasmeje i kaže da su oni već prijatelji. Saras ga grli. Vidyi je drago. On pita da li je završio posao. Laxmi potvrdi, neka vidi kakav će profit napraviti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sledećeg jutra, Gumaan budi Laxminandana i kaže da mu je donela čaj u krevet. On ustane i pozdravi je. Pita zašto je donela čaj.
Gumaan: “Kada god se vratiš sa ture, potreban ti je čaj iz mojih ruku.”

We don’t own this picture.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *