Gumaan je ljubomorna na vezu oca i sina!

Indijske Serije

Saraswatichandra 58. epizoda – Gumaan je ljubomorna na vezu oca i sina!

By  | 

Saras uzima poklon. Laxmi ga pita da otvori i vidi. Saras ugleda sat. Laxmi pita da li mu se sviđa. Saras potvrdi, veoma je lep. Laxmi pita da ga stavi. Gumaan gleda ljubomorno videvši njihovu vezu. Saras krene da ode kada ga Laxminandan oslovi. Pita za prasad, sigurno da je uradio puđu. Saras je srećan videvši religioznu stranu oca. Gumaan je šokirana. Saras odlazi po prasad. Gumaan misli kako je Laxminandan pre mrzeo te stvari a sada ih traži. Kumud će morati platiti za to.

Guniyal pita za Kumud. Badimaa veli da ju takođe nije videla. Saras dolazi do Badimaa sa osmehom na licu. Badimaa pita da li mu nešto treba. On hoće hladnu vodu. Čuje njihov razgovor gde one kažu da vole Kumud više nego Kumari. Drago mu je. On veli da zna zašto Kumud ne izlazi. Neka dođe da vidi kakav mu je poklon dao otac. Gumaan i Laxminandan odlaze da se vide sa nekim te saznaju da posao ide dobro sada. Laxmi se šokira kada sazna da je Gumaan stavila haveli pod hipoteku. Gumaan veli da joj je bio potreban novac a nije imala drugu opciju. Veli da je htela da biznis proradi. Agent daje papire havelija i novac Gumaan te odlazi. Laxminandan pogleda papire.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


We don’t own this picture.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site