Gumaan je ljubomorna na vezu oca i sina!

Indijske Serije

Saraswatichandra 58. epizoda – Gumaan je ljubomorna na vezu oca i sina!

By  | 

Gumaan veli da se nada da se on ne kaje što joj je verovao. Pita ga da vrati novac Vidyachaturu. Laxmi odgovori da Vidyachatur neće uzeti. Vidyachatur dovodi njihovog zajedničkog prijatelja. Gumaan veli da će naći način da mu daju novac.

Saras i Sunny su u sobi. Sunny pita o čemu je problem. Saras negira da postoji. Misli kako se Kumud zaključala u sobu. Sigurno da misli o njemu. Guniyal donosi odeću Sarasu i on je stavi u ormar. Pogleda Kumudinu odeću i dotakne je. Misli da je to njeno. Napiše poruku i stavi je u njenu odeću. Badimaa dolazi do Kumud i kaže da izgleda da joj nije dobro. Kumud veli da ima glavobolju. Da li je neko pita za nju. Badimaa potvrdi, navede sve osim Sarasa. Kumud je tužna jer Saras nije pitao za nju. Badimaa je pita da da Sarasu košulju. Kumud hoće da Kumari to uradi. Badimaa se složi. Kumud dotakne njegovu košulju i smeje se grleći je. Guniyal dođe tu i kaže da je njen veo bio u Sarasovom ormatu. Pita zašto nije sišla dole danas. Kumud odvrati da ima glavobolju. Uzima veo i papir padne. Saras je napisao da zna da je ona iznervirana sa onim što se desilo juče, neka mu oprosti. Kumud zadrži njegovu košulju i pita Badimaa da mu ona to da.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Najava: Saras i Kumud su daleko ali sa osmehom na licu. Vidyachatur se dere govoreći da je jednak sa novcem. Kumud je šokirana.

We don’t own this picture.

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site