Kosem 18. epizoda!Handan i Derviš odluče eliminisati sve koji znaju njihovu tajnu!

Kosem

Kosem 18. epizoda!Handan i Derviš odluče eliminisati sve koji znaju njihovu tajnu!

By  | 

Handan i Derviš odluče eliminisati sve koji znaju njihovu tajnu!
Prevod:Anabela!Hvala!:)

Humašah, koja zatekne Kosem u krvi na podu Handanine odaje, odmah otrči reći Ahmedu sve. Ahmed je šokiran kada čuje sve ovo, odmah odlazi kod Kosem čekajući da otvori oči. Kada se Kosem probudi, ona mu sve objasni, on je veoma zabrinut ali i sumnjičav.

Kosem daje Handan poslednju šansu da ispriča Ahmedu celu istinu o Derviš paši. No, Handan i Derviš ne obraćaju pažnju na Kosemine pretnje, svi koji znaju istinu, moraju biti eliminisani.
Bulbul saznaje da je Iskender izgubljeni princ, on napiše pismo Safije Sultani, ali pismo pročita Humašah Sultanija. Iskender odlazi kod čoveka koji je trebao da mu ispriča istinu o njegovoj porodici, zatiče ga mrtvog.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *