Kosem 11. epizoda!Kosem je trudna!

Kosem

Kosem 11. epizoda!Kosem je trudna!

By  | 

Kosem 11. epizoda!Kosem je trudna!
Prevod:Anabela.Hvala!:)

Safiye saznaje da je Sultanija Fahrije pobegla iz njenog i Derviševog zajedničkog dvora i paniči. Kosem ove vesti saznaje od Dženet.

Kada Sultan Ahmed čuje glasine da je pobegla, iznervira se i lično želi da se uveri da li je istina. Dok se i Derviš uputi u potragu za Fahrije, Mehmed Giraj izvlači brata Šahina iz kaveza.
Kosem ludi jer Ahmed pokazuje interesovanje za Katerinu. Ona lukavo smišlja plan da Katerina bude proterana iz palate. Kada Ahmed sve ovo sazna, njih dvoje se posvađaju.
U haremu kao bomba odjekne vest da je Kosem trudna. Ova novost još više ojača ljubav između nje i Ahmeda. Dogodilo se ono čega se Safiye plašila, Kosem je sada još moćnija.
Fahrije se na vreme vrati u dvor, tako da Sultan Ahmed poveruje da nije pobegla. Ona prolazi kriz tešku depresiju, a oslonac joj je Derviš. Kosem stupa u akciju, smešta Fahrije zamku, i ova u pismu prizna svoj zločin. Kosem se suočava sa Safiye, i daje joj poslednju šansu. Ili će da prizna poraz i ode, ili da svedoči pogubljenju svoje kćerke.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *