Akaš otkriva sudu da je Ambika živa!

Indijske Serije

Odbačena (1 345.ep.) 27.03.2014. – Akaš otkriva sudu da je Ambika živa!

By  | 
Miti gleda Ratorea

Miti gleda Ratorea

Ratore ustaje i ulazi u odeljak za svedoke. Čobi zahteva od njega da svima ispriča istinu jer će Ambika samo tako počivati u miru. Ratore mu signalizira da ućuti. Priseća se Muktinih reči kako više nisu u srodstvu. Tužilac pita Ratorea za njegovu izjavu, rekao je da je video da su se Ambika i Miti gurale. Pokušao je da spasi Ambiku, ali nije uspeo da stigne na vreme. Pita ga da li je to tačno.
On nazove Miti krivcem, što razbesni Ratorea: “Uporno Vam ponavljam da Miti ne može nikoga ubiti!”
Tužilac: “Da li je onda Vaša izjava bila lažna?!”
Ratore: “Jeste!!”
Svi su u šoku. Đogi viče da je Miti nedužna. Ona je iznenađena Ratoreovom promenom. Seća se kako joj je Mukta otkrila da je Ambika njegova ćerka. Tužilac daje Ratoreovu izjavu sudiji da pročita. Počne da ispituje Ratorea o tome šta je video i čuo, ali on izjavljuje da se ničega ne seća. Na svako pitanje viče taj odgovor. Đogi se obraduje, kao i Mukta, kojoj su oči pune suza. Tužilac zaigra na kartu osećanja. Kaže kako Ambika nije dobila ljubav svog pravog oca dok je bila živa, a sada njen otac daje izjavu protiv nje zbog novca. Ratore mu strogo odgovori da niko ko sedi tu ne može da ga kupi. Tužilac istakne da on nije stigao da kaže Ambiki da joj je pravi otac. Ima odlične odnose sa Mitinom porodicom i to je razlog zašto je nepravedan prema rođenoj ćerki, samo da bi spasio Miti. Oglasi se Miti koja izjavi da je to laž. Moli Ratorea da ne čini ništa što mu ne dozvoljava njegov um ili srce. Neka kaže istinu, ono što je video. Ratore se seća Ićinog obećanja da će uvek brinuti o Mukti. Miti mu kaže da će uvek biti dužan ako slaže danas. Ratore se seća kako je Ića podržala Muktu na sudu, svedočeći protiv Juvija. Miti nastavi da ga moli da kaže istinu, inače ona neće sebi nikada moći da oprosti. Neka kaže svima ono što je video. Neka ne ćuti. Tužilac ističe kako su samo dve osobe bile na mestu zločina – Ratore i Miti. A Miti je sama rekla da g-din Ratore laže. Đogi viče Miti da ne govori tako. Višnu se isto buni. Tužilac ponovo pita Ratorea isto pitanje. Ratore ovaj put s teškom mukom odgovori potvrdno. Kaže da je rekao ono što je video. Ali, nije dao takvu izjavu zato što veruje da je Miti kriva. Izjavio je to da bi pomogao policiji u ispitivanju. Samo je rekao ono što je video. Nije rekao ništa što nije video. Tužilac mu zahvali i kaže da može ići. Ratore prođe pored Miti, pogleda je i vrati se na mesto.(NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *