Akaš otkriva sudu da je Ambika živa!

Indijske Serije

Odbačena (1 345.ep.) 27.03.2014. – Akaš otkriva sudu da je Ambika živa!

By  | 
Miti ne može da veruje

Miti ne može da veruje

Ambika istrčava napolje, Akaš i dalje juri za njom. Međutim, ona gurne nekog čoveka sa papirima koji se razlete na sve strane. Akaš naleti na njega. Izgubi Ambiku u gužvi, oko njega je puno žena sa burkama. Pomisli za jednu od njih da je Ambika pa je zgrabi za ruku u nameri da je odvuče nazad, na sud, ali devojci se otkrije lice i Akaš shvati da je pogrešio. On joj se izvinjava. Zazvoni mu telefon. To je Ambika koja sedi u autu. Akaš je podseti na obećanje koje mu je dala. Kaže da će njegova Miti biti kažnjena zbog nje. On je svoje obećanje ispunio, sad je na nju red. Ona mu odgovori da je napravila od njega budalu jer je u suprotnom ne bi saslušao. Želi da Miti, pre nego što umre, prođe kroz isti bol kroz koji je i ona prolazila. On je hteo da se pravi pametan uortačivši se sa Muktom, ali neće uspeti bez obzira na sve. Miti će zasigurno dobiti smrtnu kaznu. Želi da se njeno poglavlje zatvori za sva vremena. Prekida razgovor. Gleda ga iz auta. Akaš je besan. Kaže kako nema puno vremena da spasi Miti. Ambika prođe kolima pored njega i smeje se zadovoljno.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Ekadiš je tužna što je Akaš izašao sa suđenja, plače. Miti opet moli za smrtnu kaznu. Dodaje kako nikoga nije mogla da usreći, ona je kriva za sve. Plače. Akaš se napolju pita kako da spasi Miti. Pojuri unutra. Sudija izjavljuje da će doneti presudu za Miti. Osuđuje je na smrt vešanjem. Akaš je u tom zadnjem trenutku ušao i skamenio se. Sankrant zatvara oči, kao i Miti. Čobi je zadovoljan, a ostali su u šoku. Akaš vikne sudiji da stane. Miti otvori oči, ne može da veruje. Akaš pritrči sudiji. Kaže mu da ne može kazniti njegovu ženu jer je taj slučaj lažan. Ambika nije mrtva, živa je! Miti i ostali su zapanjeni. Mukta i Ekadiš osete olakšanje što je Akaš to otkrio. Akaš dođe do Miti, nastavi kako je njegova žena nedužna, namestili su joj. Neko drugi je spaljen umesto Ambike, a Miti su smestili. To je prava istina. Miti ga gleda u neverici. Čobi vikne kako je to izrugivanje suda, Akaš laže kao bi zaštitio ženu. Leš je identifikovan. Akaš mu vikne da laže. Ponovo ode do sudije, kaže kako mu moraju verovati, Ambika je danas bila tu i sedela, nosila je burku. Pokušao je da je uhvati, ali mu je pobegla. Kaže Miti kako je video Ambiku i pričao sa njom. Ona je živa. Mukta ustane, počne da viče kako je to tačno, Ambika je živa i Akaš govori istinu. I ona ju je videla. Miti nikoga nije ubila. Višnu, Đogi i Ekadiš takođe ustanu. Đogi plače i viče da je Miti nedužna.(NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  7 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site