Djevojka sa sela – 26. ep. – Zejnep doživi izliv krvi u mozak!

Djevojka sa sela - Hayat Sarkisi

Djevojka sa sela – 26. ep. – Zejnep doživi izliv krvi u mozak!

By  | 

Zejnep doživi izliv krvi u mozak!

Tražeći objašnjenje od Husejina, Zejnep uveče upada u kuću Dževherovih koji joj prizna da je prebio Džema. Zejnep mu kaže da je vreme da otvore oči jer su svi postali Hulijini robovi. Zejnep se onesvesti dok se svađaju i kad je odvedu u bolnicu, cela porodica sazna da je Zejnep doživela izliv krvi u mozak. Sutradan kod Emine stižu Nurgul i Mahir. Mahir ubeđuje Emine da dođe u Istanbul na neko vreme kad sazna da je bolesna.
Tokom boravka porodice u bolnici, Hulija šokira vest koju saznaje od Bade – da je Husejin prebio Džema. Došavši kod Husejina, ona mu kaže da je tužna jer mu se nešto moglo desiti, na šta Husejin odgovori da više ne postoje nikakvi problemi između njih. Prepričavši joj šta se desilo, Hulija pita Melek zašto nije držala jezik za zubima.
Bajram saopštava Mufitu Zejnepino stanje zbog čega Mufit pomisli da je umrla, ali Bajram traži od Kerima da pošalje snimak kojim smiruje Mufita.
Dok se Nurgul, Filiz i Mahir vraćaju iz Sapandže s Emine, Ajlin zove Nurgul. Kod Ajlin napokon dolazi Nurgul i Mahir pomisli kako je sve gotovo.
Dok razgovaraju telefonom, pre nego što prekine vezu, Ajlin kaže Nurgul da ne želi da je ikad više potraži. Pomisli da je napokon vreme da nazove Kerima. Mahir uspeva da javi Huliji da je Nurgul pronašla Ajlin kad ih zaustavi u blizini hotela. Hulija se nalazi sa Mahirom kad izađe iz kuće pod izgovorom da ide na trčanje i govori mu da je kupila kartu za Ajlin i njenu porodicu da odu daleko, te da je sve u redu. Mahira šokiraju poslednji događaji koje mu Hulija ispriča, kao i da je Džem prebijen. Mahir zamoli Huliju da pronađe smeštaj za njegovu majku Emine kad se oporavi od šoka.
U bolnici, Džem se zaklinje na osvetu. Kad sazna da je Zejnep doživela izlev krvi u mozak, uplaši se i smišlja plan kako će iz bolnice pobeći od Dževherovih, pa pobegne u kuću ujaka svog advokata gde odluči da se odmori, ali istovremeno odluči da unajmi ljude da prate Mahira.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *