Spone ljubavi 17. epizoda!

Brazilske serije

Spone ljubavi 17. epizoda!

By  | 

Pascoal poziva Salete da bude Hérculesova pomoćnica,ali ona ga odbija. Ana Luisa govori Tiagu da je videla Isabelu i Élija zajedno. Magnólia savetuje kćerku da ne trži za Cirom. Amaru nije drago što je Mileide upala na njegov poslovni sastanak s Augustom. Helô se svađa s mužem i ostavi ga samog u restoranu.

Flávia teši Isabelu koja plače zbog Tiagove veridbe. Luciane pozove Vitóriju u noćni izlazak, ali Vitórija nije raspoložena za izlazak. Ana Luisa sazna da Tiago nije uspeo prekinuti vezu sa Letícijom. Zelito šalje SMS sa Isabelinog telefona Tiagu.

Mileide želi proširiti vest da je Augustova ljubavnica, kako bi obranila od optužbi da je gay. Zelito dogovori susret Tiaga i Isabel. Tiago se sastaje sa Isabelom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *