Srce mafije 30. i 31. epizoda! Hizir postaje nov šef okruglog stola!

Srce mafije -Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Srce mafije 30. i 31. epizoda! Hizir postaje nov šef okruglog stola!

By  | 

Srce mafije 30. i 31. epizoda! Hizir postaje nov šef okruglog stola!
30 epizoda
Alpaslan govori Nevzatu kako misli da je Fahri obaveštajac, te ga podvrgava ispitivanju. Svi prisutni za stolom, pitaju se ko će postati Hizirova desna ruka. Mahmut otkriva Ilijasu kako je, po zahtevu Nazli, saznao da je lopov koji je ušao u njenu kuću Dursun koji je radio za Čakirbejlijeve. Nazli odlazi na vrata Dursunovoj ženi i saznaje istinu. Mubeđel govori ukućanima kako je Hizir poklonio Nazli vilu od dva i po miliona dolara, a Merjem joj ne želi pokazati da ona ništa o tome ne zna.

31 epizoda
Hizir kao novi šef okruglog stola odlučuje isključiti tri porodice iz trgovine oružjem. Nazli poziva Merjem da se sastanu. Dok je Nazli u potrazi za istinom, Merjem ne može sakriti svoju ljutnju i ljubomoru, te preti Nazli da joj može zagorčati život. Ona zatim ppriznaje kako je ona poslala Dursuna u Nazlinu kuću ne znajući da se sve snima. Unal zarobljava Nevzatovog pomoćnika i dovodi ga Hiziru kako bi ga mučili i saznali planove koje država smišlja protiv njih.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *