Shakti! Sestre 682. epizoda!Sukvinder se otvoreno suoči s ukućanima!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 682. epizoda!Sukvinder se otvoreno suoči s ukućanima!

By  | 

Shakti – 18. 1. 2019. – Sukvinder se otvoreno suoči s ukućanima!

Prevod: Maya.

Pre početka epizode, želim da veselo kažem kako se rejting ove serije poboljšao što na našim prostorima na televiziji, što na našem sajtu, a isto tako i u Indiji. Serija je, ranije, u Indiji, uvek imala šesto ili sedmo ili osmo mesto, ali sada dobija četvrto mesto na novoj listi rejtinga. Evo ove nedelje koje su bile indijske serije najgledanije:
1. Naagin 3
2. Kundali Bhagya
3. Taraak Mehta Ka Ooltah Chashmah
4. Serija o kojoj pričamo upravo 😉
5. YRKKH

Ova epizoda počinje sa Prito koja dolazi kući nakon Ravi. Somija ustane, pogleda ih i pita šta je bilo. Ravi ćuti i skreće pogled. Prito odgovara umesto nje da su umorne samo. Somija kaže Harmanu da su svi u kući nešto napeti. Harman joj kaže da ne brine i da jede. Somija ipak brine i razmišlja o njima. Šano kaže Virenu da ne brine i da je Sukvinder protiv svoje sestre (Prito) i zeta, a ne protiv njih. Sukvinder zove Virena i naziva ga svojim partnerom, partnerom u zločinu. On ga podseti da su zajedno ukrali igračke u radnji, ali je samo on dobio zatvorsku kaznu. Harak Sing se vrati kući i ispriča kako mu je Sukvinder pretio u fabrici. Prito mu kaže da je on (njen brat, Sukvinder) spreman na sve. Viren mu predloži da ga uhapsi i brine se.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *