Jama 77. i 78. epizoda!

Jama- Çukur

Jama 77. i 78. epizoda!

By  | 

Jama 77. i 78. epizoda!
77 epiztoda
Sa Efsuninom intervencijom Jamač i Azer su prinuđeni da naprave kraću pauzu u svojoj borbi. Akin će pak tražiti način da se nametne svojim starim saradnicima.
Jamač je u potrazi za onim ko ga je spasio, ali sa iznenadnom Nehirinom posetom naselju, u njegovoj glavi nastaje poprilična konfuzija. Aličo dolazi k sebi, te se raspituje za Idrisa, te će se porodica još jednom suočiti sa Idrisovim odsustvom.

78 epizoda
Otmica žena iz Čukura proizvešće šok efekat u naselju. Dok se čitav Čukur nalazi u strahu, svi će čekati pomoć od Kočovala. Iako se strana Azera i Efsun postepeno nagomilava, kao i uvek, Kočovaliće udariti na njih na potpuno neočekivan način. Meštani naselja će se pak rasuti po čitavom Istanbulu da pomognu Kočovalima, i još jedanput će pokazati da je Čukur i u Istanbulu. Kako se napetost između Azera i Jamača postepeno povećava, tako će i trenuci prepuni akcije, u kojima će se zateći muškarci Kočovala, oduzimati dah gledaocima.

Sve epizode serije Jama

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *