Jama 68. i 69. epizoda! Jama treća sezona!

Jama- Çukur

Jama 68. i 69. epizoda! Jama treća sezona!

By  | 

Jama 68. epizoda! Jama treća sezona! Kočovali se suočavaju sa najvećim bolom u svojim životima!

Judželova igra sa Jamačem i Idrisom, primorala je jednog od Kočovala da puca u drugoga. U Čukuru više ništa neće biti kao pre nakon što Akin Kočovali preuzme vlas. Ulazak Bajkalove kćeri Efsun u Čukur, izazvaće i ponovnu preraspodelu karata.

Dok se sa znatiželjom iščekuje Efsunin plan saradnje sa Azerom, Judželom i Timsahom, udruživanje Akina i Azera biće pod znakom pitanja. GJudžel, koji veruje da je za korak ispred svih, u najneočekivanijem trenutku će se suočiti sa životnom zamkom.

69 epizoda

Nakon Idrisove smrti i u odsustvu Jamača, Karadža pokušava da se pobrine za Čukur. Džumali traži pomoć od Vartola kako bi što pre osvetio svog oca. Azer odlazi u Adanu zbog bratovog venčanja, gde prolazi najveći test u životu.

Serija Čukur sve epizode

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site