Jama 80. epizoda!

Jama- Çukur

Jama 80. epizoda!

By  | 

Jama 80. epizoda!
Nakon šokantnog dešavanja koje će se odviti u Čukuru, Jamača više niko ne može da zaustavi. Prateći Jamačev učinjeni potez, Azer stupa u akciju, pojavljuje se daleko snažniji sa podrškom, naspram Čukura. Očekuje se kako će Jamač uzvratiti na Azerov napad.

Poznata osoba, koja pristiže u naselje, pružiće totalno neočekivanu podršku Kočovalima. Iznenadna dešavanja, koja će se odviti između Jamača i Nehir, na neko vreme će udaljiti Jamača od Čukura. u isto vreme gledamo i Vartolove i Medetove akcione avanture u Nemačkoj. Postepeno uvećanje tenzije između Azera i Jamača, dovodi u opasnost život još jednog Kočovala.

Sve epizode serije Jama

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site