Kasautii Zindagii Kay – 346. epizoda – Anurag sazna da je Virađ zaprosio Prernu!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 346. epizoda – Anurag sazna da je Virađ zaprosio Prernu!

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 346. epizoda – Anurag sazna da je Virađ zaprosio Prernu!
Komo brine da se Anuragu ne vrati pamćenje jer zna da će ga onda izgubiti. Puštaju nam sećanje: Komo je pripretila nekom doktoru – otela mu je ćerku i on je prisiljen da joj da lekove koji sprečavaju da se Anuragu vrati pamćenje.
Ronit je prerušen u konobora i on tera Prernu da kao izađe da proveri gde joj je parkiran auto pošto navodno blokira put. Prerna samo što ne pođe sa njim, ali se Virađ ponudi da pomogne i ode on da proveri kola umesto Prerne.
Anupam želi da kaže Anuragu da je moguće da neko planira da napadne Prernu.
Virađ govori Prerni da je voli. Dodaje da je nakon tilak ceremonije osetio da se njoj sviđa Anurag. Međutim, upkos tome on i dalje želi da je oženi. Čekaće njen odgovor.
Anupam razmišlja kako neće biti dobro za Anuragovo zdravlje da mu govori da je Prerna u opasnosti, tek se juče vratio iz bolnice.
Prerna prekine Anuraga pre nego što ovaj uspe da popije vodu sa lekovima koji sabotiraju povratak njegovog pamćenja. Komo traži od konobara da da Anuragu tu čašu vode u kojoj je pomešala lekove. Anurag ugleda Ronita pa ustane i pita ga da li se poznaju. Ovaj laze da se zove Rošan. Komo ga brže-bolje pošalje tobož po neke grickalice.
Prerna se zakašlje i Anurag joj da svoju čašu sa vodom. On kaže Prerni kako se setio da joj je obećao da je nikad neće ostaviti. Hoće još nešto da joj kaže, ali ga Mohini zamoli da pođe sa njom kako bi se pozdravio sa ostalim gostima. Anurag pita Mohini zar joj se Prerna ne dopada. Ova odvrati da je ne interesuje Prernin život.
Virađ govori Anuragu da je zaprosio Prernu nasamo. Kraj epizode
Note: we don*t own the pictures, credit to the maker(s).

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *